Blog
utorak, studeni 6, 2007
Buća

Mili Kosmati Politane, Trčanje unatrag čini mi dobro! Sada sam počeo i hodati unatrag! Brine me što nisam upoznao ženku koja hoda unatrag! Pomozi!? Prelomljena stranica

Dakle, tvoja misija je pronaći ženku sličnih osobina tvojima, osim da se njena ljepota ne uspoređuje sa ljepotom Kvazimodove obdukcije. Znaš, imao sam i ja sličan problem. Tražio sam i tražio, na kraju kad nisam pronašao prilagođavao se ili manipulirao ženama kako bih, ako već ne mogu ni preko oglasnika pronaći srodnu dušu, barem ju nekom alkemijom kreirao. Petljao sam se sa kleptomankama, narkomankama, hipohondrijankama, vanzemaljkama... Sve sam isprobao, ali, poput tebe, nikad nisam bio u potpunosti zadovoljan. Onda se prošle godine, otprilike u ovo vrijeme, nešto dogodilo. Kupio sam jednu veliku bundevu u šoping centru i izdubio rupu u njoj. Od tad živimo sretno, bundeva i ja. Samo ju tu i tamo, kako bi održala vlažnost, napunim mašću, a na Božić pudingom.
supersale @ 13:10 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
petak, studeni 2, 2007
Žena iz snova i to gadnih

Dragi Kosmati Politane! Zašto tek kad prekinem s tipom vidim koliko je ogavan i koliko me živcira i koliko sam sretna jer sam prekinula s njim? nj

Ukratko, zato jer se zbog vlastite nesigurnosti uvijek i iznova uvlačiš u nezdrave odnose. U biti, nisu oni u startu nezdravi, ali ih ti svojim djelovanjem u takve pretvaraš. Guraš i guraš tu granicu, testiraš prag tolerancije partnera i što više on pristaje na tvoje vaginalno-manipulativne prijedloge, a pristaje jer ga uza sve pizdarije što mu priređuješ ucjenjuješ nejebicom, to si više nezadovoljna njime. Kraj tebe je teško imati, odnosno zadržati karakter jer ga neumorno cijediš, razvlačiš, kritiziraš i satireš. Usporediš li osobu s kojom si ušla u vezu sa istom tom osobom s kojom nakon određenog vremena prekidaš, primjetit ćeš da se ta osoba razlikuje kao što se meduza u moru i meduza na suhom razlikuju. Nakon tebe ostaje prazna ljuštura nekoć znana kao muškarac, a sada kao mekušac. Iza sebe ostavljaš slomljena srca, komadiće duše što se poput razbijene vaze ne isplati ponovo lijepiti i sastavljati, već ih je lakše pomesti iza sebe i baciti u smeće, da se neki tamo škovacin pobrine o njima. Nema ništa gore nego kad se istetovirani frajer pretvori u plačipičku. To se dogodilo jednom mom frendu. - A mislim koji kurac plačeš? - kažem ja njemu. - Pa što ako si pao s balkona na auto koji se potom zapalio, eksplodirao i odbacio te na šiljke dvorišne ograde? To što nemaš jednu ruku, a drvenu nogu imaš i 60 posto lica ti izgleda ko skoreni Čokolino nije razlog za kukanje. - tako sam ja njemu rekao. I evo ga sad, lagano se oporavio. Čak si je i pronašao curu preko Facebooka i sad mu je jedina briga da li će ga prihvatiti kad se upoznaju i vidi da frajer izgleda drugačije nego na slikama i da baš i nema naviku prati zube.

Jebiga, skrenuo sam s teme, sorry. Dakle, moj savjet ti je da mi odmah daš pičke dok si još slobodna. A poslije... Kud koji mili moji šaja baja bija baja buf.
supersale @ 14:11 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
utorak, listopad 16, 2007
Ja i ona

Zašto se kod koitusa čovjek mora gibati i tako gušt svesti na periodičke trnce? Sisketanović

Ne mora. Tko kaže da mora? Dovoljno je zavaliti se na kauč, u jednu ruku primiti daljinski, u drugu pivo, a žena neka odradi ostalo. Ako nakon naporna posla dođeš kući i potrošiš i jednu kaloriju na ikakav fizički rad, po definiciji si - stroga papčina. Razmisli malo o životu koji vodiš. Želiš li dovijeka živjeti pod paskom otromboljene partnerice i biti žrtva vaginalne manipulacije? Naravno da želiš, jer jedino ti to daje osjećaj sigurnosti. Jedino na taj način dostojanstvo koje si odavno izgubio možeš opravdati pred ogledalom. Ako želiš prekinuti isprekidanost, odnosno, ovaj, ukontinuirati osjećaj guštanja, vrati se majci koja te tetošila još dugo nakon adolescencije, a ženu pošalji na rad u neku afričku zemlju kako bi naučila prave, iskonske vrijednosti zajedničkog života i napokon pronašla svoje mjesto kao pravi izdanak, pravih žena, onih iz 50-ih godina 20-og stoljeća.
supersale @ 23:27 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, listopad 14, 2007
Kita kitu

Dragi Kosmati Politane, je li normalno da mi se neće nadić na moju vlastitu žensku, a na njene prijateljice oće? Anonimac iz Osijeka

Pa, ono, ni meni se neće nadić na tvoju žensku, a koliko sam primjetio ni tvojim prijateljima, rodbini, susjedima i sugrađanima. Sa sociološkog aspekta, skupina žena najčešće sadrži i jednu ogavnu jedinku kraj koje izgledaju mnogo atraktivnije nego da te jedinke, ogavne, nema. Primjer je sljedeći: Ako se sjećaš starih dana kad ste ti i frend jednom uletitili dvjema pičkama za šankom, obojica ste se nabacivali onoj ljepšoj. Istina je da, iako ste dva seljobera slabih higijenskih navika, to ne znači da nemate ukusa. Zapravo i nemate, ni ova ljepša nije bila bogzna što, ali bolje i to nego ona spodoba pored nje. Kad ste se razgazili alkoholom k'o veprovi na fermentiranim žirevima, ona 'ljepša' je nestala, a ona ogavna vas je odvukla u zasrani, zarigani wc i silovala. Prijatelj se idući dan potpuno iznenada odlučio potražiti smisao života u UN-ovoj misiji u Sudanu, dok si ti sa ovom, ogavnom, izmijenio broj telefona i našao se u stabilnoj vezi. Nesreća u nesreći je da se ona druži sa pravim komadima, što tebe užasno frustrira jer one su u dogovoru da jedna drugoj ne diraju dečke, osim ako vrijedi išta, a i sretne su da i ta ogavna konačno ima nekog majmuna kraj sebe, pa im je to žao razjebat i da im se hoće. Dakle, tvoja reakcija je potpuno normalna, a svoju djevojku pošalji na ljetovanje negdje oko sjevernog pola, neka se uroni u more. Možda se nekom grbavom kitu i digne na nju.
supersale @ 23:39 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, listopad 12, 2007
Ovu bih ja ekspresno

Zašto više nema lokomotiva i vagona u "Kraš Ekspresu"? Neregistrirani korisnik


Malo sam se raspitao po trgovinama i doznao da Kraš u svoj kakao nikad nije stavljao igračke, osim onih kurčevih šablona. Mala digresija, u kinder jaja posljednjih godina stavljaju neke jeftine glinene figurice. Gdje su one igračke koje si trebao sastaviti od 256 dijelova s kojima se na kraju ne bi ni igrao jer bi ih starci, odjednom kolekcionari, stavili visoko na policu, da ih ti ne potrgaš? Dakle, Kraš Ekspres nikad nije imao igračku za poklon, ali tradicija u trgovinama je bila ta da se kakao drži blizu police igračaka pa bi roditelji potrošili malo više. Vagončići o kojima pričaš bila je igračka sa dijelovima idealno velikima za nesreće gušenjem. Naime, kako si bio vrlo zločesto dijete, a iz šume si se već dvaput vratio, roditelji su ti u kakao ubacivali razne pizdarije za koje su se nadali da će ih osloboditi kajanja što kontracepciju nisu koristili na vrijeme. Uglavnom... Jel bi ti karo ovu gore na slici? Ja bih, i to ekspresno!
supersale @ 20:39 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 8, 2007
Glatke ruke mogu sve

Što je bilo prije; kurac ili drkanje? DebeliSchef

U početku bijaše nejebica. Savjetujem ti da čašu napuniš svinjskom jetrom i lagano uranjaš pimpač unutra. Za svršavanja opali čekićem po čaši, vjeruj mi, to dodaje onu pravu draž. Ako si vegetarijanac, udaraj se porilukom po leđima dok ševiš izdubljenu bundevu. Isplaniraj si razne načine masturbiranja kako bi se mogao pripremiti unaprijed pa da ne razbijaš svaki dan glavu improvizacijom. Budi kreativan i inovativan i moći ćeš se uvjeriti da ti je seksualni život prilično dobar jer šanse da jednom dobiješ pičke su apsolutno nikakve.
supersale @ 15:00 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
Bog na razapetom platnu

Postoji li Bog? Neregistrirani korisnik

Već se tisućljećima čovječanstvo poigrava ovim pitanjem i evo, još si se i ti našlo (ne znam ti spol, ali nabijem te svejedno) zamarati sebe i narod nečim što te zapravo i ne zanima. Ono što tebe zanima je hoćeš li na kraju svog puta odgovarati za pizdarije koje si napravilo kroz život. Recimo, hoćeš li goriti u paklu zbog incesta sa sestrom ili ćeš uživati u nebeskoj gozbi zbog razvrata na vjeronauku, jer sve je to bio čin vjere, kako ti je svećenik rekao gladeći te po razdiljku. Sretneš li ikad boga, pošalji ga narodu da mu sude, pribiju ga na križ ili protjeraju u Medinu. Ako bog i ne postoji, izmislit ćemo ga, uvijek dobro dođe. Ako ništa, dok ševiš možeš se uvjeriti da te ipak netko gleda.
supersale @ 12:20 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, listopad 5, 2007
Ćelavi majmun

Zašto neki muškarci ćelave na temenu, a neki na potiljku? I kakve to ima veze s ovima koji ćelave načisto? Seljanka

Znanstveno je dokazano da muška glava energiju troši na razmišljanje i na rast kose. Kako s godinama muškarcu ipak zatreba koja vijuga ekstra, glava kompenzira utrošak energije na razvoj intelekta smanjivanjem površine obrasle dlakama. Tako se povrh moždanog područja koje muškarac najviše koristi smanjuje i dlakavost. Ali, prosječan muškarac kroz život kroči s dvije glave. Ona manja uopće nije dlakava i to je nepobitna teza da, zapravo, muškarci najviše razmišljaju kurcem. Kako potpuna ćelavost ne postoji, odn. uvijek raste još malo sa strane, prosječan muškarac nikad ne dosegne fazu u kojoj gornja glava brže donosi odluke od donje. Postoje još neke teorije da neki muškarci razmišljaju srcem, ali to su čiste zablude. Pravi muškarac je po prsima maljav k'o vukodlak za puna mjeseca, što znači da nam srce služi jedino da nam napumpa krv na pravo mjesto.
supersale @ 16:40 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 1, 2007
Kravica

Zašto krava muče samo kad je žedna? Seljanka


Ovo zapravo i nije pitanje na koje ti tražiš odgovor. Krava je za tebe metaforički opis tvoje majke, a žeđ predstavlja njezinu stalnu potrebu za što je više mogućom kontrolom tvog života. U dalekoj Indiji nazvati ženu kravom smatra se komplimentom, dok na ovim prostorima za takvu hrabrost dobit ćeš šamar ili nogom u dupe. Zapaženi su i neki slučajevi gdje žene nazvane kravama od muške strane demonstrativno odgrizaju muška spolovila čime pobijaju muško, gotovo opće uvjerenje, da su žene u ikakvom srodstvu s kravama. Jer ipak žene su svejedi, a krave vegetarijanke. A i neke žene su vegetarijanke. E, jebiga, onda neke žene i jesu krave.
Uglavnom, tvoj očaj za konačnom neovisnošću od tvoje uporno radoznale i dosadne majke, njenih vječitih uplitanja u tvoj život te neprestanih poticaja na ponovnu udaju ili ti je potpuno pomutio mozak ili ti samo stvara nelagodu pričati o tome u javnosti. Iako bi ti Oprah slikovitije i opširnije savjetovala kako se postaviti prema majci i što učiniti po tom pitanju te kako doći do konačnog rješenja za konačnu neovisnost od utjecaja majke na tvoj život, ja ću se suzdržati patetike, bodrećih, ganutljivih suza i samo ti reći: Krave muču i kad ih se vodi na klanje. Muuuu.
supersale @ 23:18 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Patžuljci

Dragi Supersale! Nabacuje mi se jedan dečko vrlo niska rasta. Naime, mislim da mu je hipofiza sjebana i da je, hm, patuljak. Što da radim? Kako da mu na lijep način kažem da nisam zainteresirana? Vesna

Draga Vesna! Ako nije bila sudanskim mornarima, ni njemu tvoja pička nikako ne može biti tijesna. Prije nego odbaciš takvu interesantnu priliku, razmisli samo o prednostima koje veza s patuljkom pruža. Npr: Patuljci su veoma maleni, živahni i zabavni. Obrađuju svoje partnere k'o moljac stare kapute u socijalno uređenu ormaru. Odvažiš li se na seks sa patuljastom osobom, očekuj nevjerojatno zabavan koitus uz, recimo, žongliranje vatrom, gutanje mača, palucanje bičem, ili pak penetraciju iz salta unatrag. Patuljasti partneri zauzimaju jako malo prostora pa se ne morate gužvati u krevetu, a ako je krevet mali, uvijek ih se može držati u košarici podstavljenoj spužvom. Jako malo jedu, kad prde, prde malo, ne ugrožavaju te fizički i znaš im bolnu točku na egu, pa ih je lakše manipulirati. Vrlo su lagani, pa ako ti se ne da stalno zastajkivati pri romantičnim šetnjama, ugradi mu čeličnu ručku u kičmu i nosi ga u ruci, tako je praktičnije. Kad postane teško, prebaci ga u drugu ruku. Nadam se da je pomoglo. Lijep pozdrav!
supersale @ 00:23 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Arhiva
« » ožu 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Brojač posjeta
34099
Index.hr
Nema zapisa.